The iris

EEN PLAATS WAAR CREATIVITEIT EN INTERNATIONALE SMAKEN ELKAAR ONTMOETEN

VOEDSELCONCEPT

Het menuconcept van The Iris is eigentijds en fantasierijk, geïnspireerd op een boeiend multicultureel culinair erfgoed. Het is geïnspireerd op de moderne Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Europese keuken en richt zich op eenvoud en spontaniteit. Geen sensatiezucht: gewoon ongelooflijke wereldsmaken – denk aan wasabi, komijn, gember – creatieve combinaties en elegante presentatie.

ROBATA GRILL

Dit is eten met flair. De Robata-grill - een Japanse techniek met open vlam die durf en meesterschap vereist - geeft onze internationaal geïnspireerde gerechten een verfijnde rooksmaak die de smaakpapillen en verbeelding van de gasten prikkelt.

SEIZOEN & LOKAAL

Dit is eten met integriteit. Wij gebruiken seizoens- en streekproducten van de hoogste kwaliteit en stellen de herkomst van onze ingrediënten vast om traceerbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

HET VOEDSEL DELEN

Maar bovenal is ons eten bedoeld om te delen. De formaliteit van drie gangen is verbannen en in plaats daarvan is het een kwestie van momentopname. Kies een aantal kleine gerechtjes, wissel halverwege van gerecht of ga meteen door naar het dessert - regels zijn er om gebroken te worden.

DRANKJESCONCEPT

The Iris biedt een eigentijdse, opwindende en toch verrassend beknopte drankenkaart – zoals het gezegde luidt: het is de kwaliteit en niet de kwantiteit die telt. Hier worden dranken geselecteerd op hun ethische kenmerken en hun superieure kwaliteit en smaak, en ze worden gepresenteerd met onze gebruikelijke flair en stijl. 

De kaart bestaat volledig uit originele dranken, zodat u een unieke ervaring beleeft. Onze drankenkaart is de perfecte samensmelting van stijl en inhoud.

ONZE LOKALE PARTNERS

Onze visie is dat het eten van The Iris past bij de fundamentele waarden van het hotel, en ethische en milieutechnische toetsing doorstaat. Ons eten heeft een verhaal, heeft betekenis, en is gemaakt met pure passie. 

ZIJ PRATEN OVER ONS