THE IRIS IS DE NIEUWE PLEK OM JE TE VESTIGEN IN HET HART VAN HET BRUISENDE UPTOWN BRUSSEL.

Welkom bij The Iris. Hier bieden wij exquise gerechten aan om te delen en te ruilen, en een spannende drankenkaart die wordt gekenmerkt door flair en originaliteit. Wij heten partners en klanten van harte welkom die onze innovatieve, ervaringsdeskundige benadering van drinken en dineren delen.

Met eenvoudige lijnen, weelderig groen en rijke accenten van goud en marineblauw, weerspiegelt onze vernieuwde ruimte zijn naamgenoot, het blijvende – en elegante – symbool van Brussel. 

Menu

Bij The Iris vindt u een seizoensgebonden en doordachte menukaart die uitsluitend lokale producten aanbiedt. Op de kaart staan enkele voorgerechten en gerechten met internationale inspiratie die met de seizoenen zullen evolueren. Met een speciale vermelding voor de Robata-techniek, een lakmethode uit Japan die boven een vlam kookt en een lichte rooksmaak geeft.

De Brunch

Ontdek onze zondagse brunch bij The Iris, een verfijnde culinaire ervaring waar heerlijke smaken en gezellige momenten samenkomen. Ons team van getalenteerde chef-koks biedt een selectie van zoete en hartige gerechten met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Geniet van een adembenemend uitzicht over de stad vanuit onze elegante ruimte en deel gelukkige momenten met je dierbaren. Reserveer nu voor een onvergetelijke brunchervaring bij The Iris!

RESERVEER EEN TAFEL

BOEKEN VOOR EEN GROEP

CONTACT OPNEMEN