THE IRIS IS DE NIEUWE PLEK OM JE TE VESTIGEN IN HET HART VAN HET BRUISENDE UPTOWN BRUSSEL.

Welkom bij The Iris. Hier bieden wij exquise gerechten aan om te delen en te ruilen, en een spannende drankenkaart die wordt gekenmerkt door flair en originaliteit. Wij heten partners en klanten van harte welkom die onze innovatieve, ervaringsdeskundige benadering van drinken en dineren delen.

Met eenvoudige lijnen, weelderig groen en rijke accenten van goud en marineblauw, weerspiegelt onze vernieuwde ruimte zijn naamgenoot, het blijvende – en elegante – symbool van Brussel. 

Menu

Bij The Iris vindt u een seizoensgebonden en doordachte menukaart die uitsluitend lokale producten aanbiedt. Op de kaart staan enkele voorgerechten en gerechten met internationale inspiratie die met de seizoenen zullen evolueren. Met een speciale vermelding voor de Robata-techniek, een lakmethode uit Japan die boven een vlam kookt en een lichte rooksmaak geeft.

De Brunch

Beleef de ultieme zondagse brunch bij The Iris. Geniet van een culinaire reis vol exquise smaken, onberispelijke service en een levendige ambiance. Op ons zorgvuldig samengestelde menu staan seizoensgebonden ingrediënten van lokale boeren, wat garant staat voor een verse en onvergetelijke dinerervaring. Schuif bij ons aan voor een sensationele brunch met een hummusbar, warme gerechten, salades, kazen, desserts en nog veel meer dat je zal doen verlangen naar meer. Reserveer nu uw tafel en verhef uw zondag bij The Iris.

RESERVEER EEN TAFEL

BOEKEN VOOR EEN GROEP

CONTACT OPNEMEN