1 klein bord €12 / pers

1 gerecht 23 / pers

1 gerecht + 1 bijgerecht 26 / pers

2 gerechten 36 / pers

2 gerechten + 1 bijgerecht 39 / pers

3 gerechten + 1 bijgerecht 54 / pers

Kleine gerechten

Mediterrane hummus  
Gekonfijte ui en Libanees brood

Chiffonade van Coppa
Grissini met johannesbroodbloem en sesamzaad en chutney

Trio van mini baos met langoustine
Koreaanse gefermenteerde soja specerij

Garnalen in tempura met Japanse smaken 
Avocado mayonaise

Rillettes met forel van Bigh Farm
Philadelphia, Sardijns brood

Keftas
Yoghurt met munt en zoete knoflook

Oesters “natuur” (4 stuks)
Gebrande limoen

Grijze garnaalkroket
Yuzu mayonaise en peterselie

Crème van wilde paddestoelen
Girolles en selderolie

gerechten (BOWLS)

Vegan Rijst Poke Bowl  

Avocado, linzen, banaan, mango, daikon en wasabi veganaise

Rijst Poke Bowl
Avocado, linzen, tzatziki van rode biet, mango, daikon en karaages

Gegrilde tijgergarnalen
Linzen, kerrie dahl en spinaziescheuten

Groenten gyozas
Tom Yam en Citroengras

Burrata
Pompoengazpacho, gember en limoen

Tonijn tataki
Wasabi sesamzaad en dashi

Grechten (VAN DE ROBATA)

Pekingzalm
Bloemkool met amandel

Runderfilet
Pastinaak en banaan-komijnsaus

Filet van duif
Geroosterde wortelen en hibiscus

Signature Dish

“Bonbons” gevuld met osso bucco
Gremolata en Parmezaan

BIJGERECHTEN

Aardappelbeignets met paprika 

Frietjes

Zoete aardappel frietjes

Gebakken rijst 

Slahart, caesar saus, parmezaan en croutons

Butternut puree, zoete aardappel en madras curry

VOOR DE ZOETEBEK

 Citroenmousse “bio”
Hazelnoot en zoete aardappel tegel

Speculoos-Chocolade bavaroise
Knapperige tuile, Citroengrassaus

Vegetarische opties